28/03/2023

Takim i Komitetit Rajonal dhe Tryezës Teknike të Luftës Kundër Trafikimit të Personave .

TRAFIKIMI I QËNIEVE NJERËZORE – CËNIMI MË I RËNDË I DINJITETIT DHE INTEGRITETIT TË SHOQËRISË . Në datën 27.03.2023, në sallën e mbledhjeve në Institucionin e Prefektit Qarku Fier, u zhvillua takimi i Komitetit Rajonal Antitrafik […]
10/02/2023

Nëse sot nuk tregojmë vetëpërmbajtje në qasjen ndaj natyrës nesër do të mbahemi përgjegjës për pengmarrje të të ardhmes së gjeneratave pasardhëse.

Parë në këtë optikë dhe nën këtë peshë përgjegjësie, AdZM Fier është e angazhuar për të adresuar njëherësh aktivitetin e konservimit të vlerave natyrore, aktivitetin regjenerues […]
01/12/2022

Nuk mund të ketë një strategji të mirë të zvogëlimit të riskut nëse nuk ka një vlerësim të saktë e të plotë të rreziqeve paraprakisht.

Në kuadër të projektit për hartimin e dokumentit të vlerësimit të riskut teknologjik në rang lokal u organizua sot në Institucionin e Prefektit të Qarkut Fier, […]
30/11/2022

Mesazh urimi , me rastin e Ditës së Flamurit dhe 110- vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, nga personalitete të Ukrainës.

SE CILA ËSHTË VLERA E LIRISË, E TREGOJNË ATA, LIRIA E TË CILËVE ËSHTË NË DISKUTIM. ————————————————————————– Me rastin e Ditës së Flamurit dhe 110- vjetorit […]
14/11/2022

Vizitë e Prefektit të Qarkut Fier në ferma bujqësore të prodhimit të perimeve në sera , në fshatin Zharrëz të bashkisë Patos .

MBËSHTETJA PËR BUJQËSINË NUK ËSHTË DEMAGOGJI POR REALITET DHE SERAT E PERIMEVE NUK JANË PROJEKTE 3D POR FERMA TË VËRTETA QË FURNIZOJNË TREGJET EVROPIANE ————————————————————————– Së […]