DITA E TOKËS.
22/04/2024
Takim me  këshilltarin kryesor të projektit JICA në Divjakë z. Asano Koji, z.Fotjon Prençe, Drejtori i Administratës Rajonale të Zonave të Mbrojtura Qarku Fier dhe dr. Saimir Hoxha.
25/04/2024