Takim koordinues dhe sensibilizues për luftën kundër kultivimit të kanabisit për vitin 2024, në qarkun Fier.
14/02/2024
Mbillen  300 fidanë pishe në bregdetin e Darëzezës, pjesë e zonës së mbrojtur Pishporo-Nartë.
01/03/2024