Urim i Prefektit të Qarkut Fier, Z. Lefter Shehaj për MATUREN 2023.
01/06/2023
Zhvilloi sot punimet ” Konferenca shkencore ndërkombëtare ” kushtuar shkrimtarit dhe studiuesit Jakov Xoxa.
07/06/2023