Ceremonia e çeljes së vitit të ri akademik 2023-2024, e organizuar nga nxënësit dhe mësuesit e shkollës ” Anastas Laska “.
11/09/2023
Finalizohet PROJEKTI PEMA, për rikonstruktimin e shkollës profesionale ” Rakip Kryeziu ” Fier.
15/09/2023