Zhvillohet Tryeza e Konsultimit me temë “Rëndësia e KVSP-së në fushën e Policimit në komunitet dhe koordinimi ndërinstitucional.”
09/05/2024
Homazhe në Teatrin “Bylis” Fier, në nderim të efektivit të repartit “Shqiponja”, Novruz Cenalia!
15/05/2024