Takimi i parë i “Task -forcës ndërinstitucionale të sigurisë në shkolla “
04/09/2023
Ceremonia e çeljes së vitit të ri akademik 2023-2024, e organizuar nga nxënësit dhe mësuesit e shkollës ” Anastas Laska “.
11/09/2023