Zhvilloi sot punimet ” Konferenca shkencore ndërkombëtare ” kushtuar shkrimtarit dhe studiuesit Jakov Xoxa.
07/06/2023
Mbledhja e Konstituimit të Këshillit dhe betimit të Kryetarit të Bashkisë Mallakastër z. Qerim Ismailaj.
10/06/2023