Mbledhja e Konstituimit të Këshillit dhe betimit të Kryetarit të Bashkisë Lushnje.
13/06/2023
Mbledhja e Konstituimit të Këshillit dhe betimit të Kryetarit të Bashkisë Roskovec.
14/06/2023