Mbledhja e Konstituimit të Këshillit dhe betimit të Kryetarit të Bashkisë Mallakastër z. Qerim Ismailaj.
10/06/2023
Edicioni i katërt ” Panairi i Librit me Autorë Lushnjarë”.
11/06/2023