Zhvillohet takimi i dytë vjetor i Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura të Qarkut Fier.
20/12/2023
Vizitë e Presidentit të Republikës, Bajram Begaj dhe Ministrit të Brendshëm, z.Tualant Balla, në Shtëpinë e të Moshuarve në Fier.
23/12/2023