Vizitë e Presidentit të Republikës, Bajram Begaj dhe Ministrit të Brendshëm, z.Tualant Balla, në Shtëpinë e të Moshuarve në Fier.
23/12/2023
Urim për vitin e Ri 2024.
31/12/2023