Përkujtohet 79-vjetori i krijimit të Brigadës së XI Sulmuese.
01/11/2023
Promovohet libri i katërt i shkrimtarit dhe Ish-Prefektit të qarkut Fier Z. Baki Bala.
06/12/2023