Takim i grupit ndërinstitucional të punës dhe institucioneve përgjegjëse për Mbrojtjen Civile në qarkun e Fierit.
18/12/2023
Prezantimi i Prefektes se re të qarkut Fier,  Znj.Rajmonda Balilaj.
22/12/2023