ZJARRFIKËSIT JANË VËRTETË HERONJTË E DITËVE TË SOTME.
28/07/2023
Takim ndërmjet Konfederatës së Sindikatave të Shqipërisë dega Fier, dhe aktorëve lokal.
22/08/2023