Takim i Komitetit Rajonal për Parandalimin e Radikalizmit dhe Luftës Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm.
31/01/2024
Mbillen dyqind fidanë pishë e butë  në sipërfaqen e djegur të pyllit të Pishporos.
05/02/2024