Zhvillohet takimi i Komitetit Rajonal dhe Tryezës Teknike Antitrafikim të qarkut Fier.
26/07/2023
Punëtor, nuk është ai që ëndërron për një punë, por ai që punon për një ëndërr .
19/08/2023