Promovohet libri i katërt i shkrimtarit dhe Ish-Prefektit të qarkut Fier Z. Baki Bala.
06/12/2023
Zhvillohet takimi i dytë vjetor i Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura të Qarkut Fier.
20/12/2023