Veprimtari

17/11/2022

Mbledhje e Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut Fier dt.17.11.2022.

FATKEQËSIA MË E MADHE ËSHTË ATËHERË KUR REFUZOJMË TË MËSOJMË NGA PËSIMET ————————————————————————– Gjatë ditës së sotme, në ambientet e Prefekturës Fier u organizua mbledhja e […]
16/11/2022

Qeveria ekziston për t’ju ofruar siguri qytetarëve të saj.

Për t’ju përgjigjur kërkesës së Drejtorisë Vendore të Policisë Fier, Institucioni i Prefektit në rolin e institucionit koordinues, thirri sot një takim me prani të Shefit […]
14/11/2022

Vizitë e Prefektit të Qarkut Fier në ferma bujqësore të prodhimit të perimeve në sera , në fshatin Zharrëz të bashkisë Patos .

MBËSHTETJA PËR BUJQËSINË NUK ËSHTË DEMAGOGJI POR REALITET DHE SERAT E PERIMEVE NUK JANË PROJEKTE 3D POR FERMA TË VËRTETA QË FURNIZOJNË TREGJET EVROPIANE ————————————————————————– Së […]
13/11/2022

KËSHILLTARËT E SHËNPJETRËS DHE ÇMIMI I TURPIT I KOLABORACIONIZMIT

Historia e 79 viteve më parë vjen të na dëshmoj me të vërtetat e saj për një ngjarje të luftës së dytë botërore që qëndron midis […]
11/11/2022

NJË FJALË MIDIS NDJESËS DHE KËSHILLËS

Në një bashkëpunim me zyrën për BE dhe emigracionin të bashkisë Fier, për të promovuar nismën e GIZ Albania, programit ProSEED të qeverisë gjermane, nën logon […]
23/10/2022

NGA STËR-GJYSHI TE STËR-NIPI PËR TË PËRKUJTUAR DHE TRASHËGUAR HISTORINË

Katër breza qytetarësh, nga ata që lufta e dytë botërore i gjeti fëmijë e deri tek fëmijët e tetë dekadave me vonë, u mblodhën sot ne […]
12/10/2022

Ekspozite e nxënësve të qarkut Fier , në pararendje të ” Ditës ndërkombëtare të zvogëlimit të riskut nga fatkeqësitë “

FUQIA E MESAZHIT DALË NGA MAJA E PENELIT Sot, në pararendje të ” Ditës ndërkombëtare të zvogëlimit të riskut nga fatkeqësitë ” , holli i prefekturës […]
07/10/2022

BUXHETIMI ME PJESËMARRJE SI SHPREHJE E DEMOKRACISË DIREKTE

Për të rritur nivelin e njohjes për këtë qasje të re ndaj proçesit të buxhetimit në nivel vendor, në institucionin e Prefektit Qarkut Fier u organizua […]
03/10/2022

Mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor Seman 3.10.2022.

Pas filtrave teknik një vendimmarrje kolegjiale . Sot në mbledhjen e Këshillit të Basenit Ujor Seman , për shqyrtimin e aplikimeve për leja, apo autorizime për […]
01/10/2022

Takim i Prefektit me banorët e Shtëpisë së të Moshuarve Fier.

MIRËNJOHJA NDAJ TË MOSHUARVE NUK ËSHTË NJË BONUS I SHOQËRISË,POR SHPËRBLIMI PËR ATË QË ATA I KANË DHËNË KËSAJ SHOQËRIE! Sot në Ditën Botërore të të […]
30/09/2022

Trashëgimia kulturore si kolateral shpirtëror.

Sot në Ditën Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, Zharrëza festoi nën logon ” Brez pas brezi myzeqar “ . Tre breza duke festuar së bashku .  
28/09/2022

Plani i përshtatjes ndaj ndryshimeve klimatike, instrumenti për uljen e kostos të së ardhmes.

Plani i përshtatjes ndaj ndryshimeve të klimës ka qenë tema e një takimi me shumë interes të organizuar sot në Institucionin e Prefektit të Qarkut Fier, […]
23/09/2022

Përkujtohet formacionin luftarak, Batalioni ” Semani “.

Sa herë që paqja nuk gjen paqe, historitë e luftërave çliruese shndrisin më mirë dhe frymëzojnë më shumë . ————————————————————————– Afro 8 dekada më parë atdheu […]
22/09/2022

Fuqia e bashkëveprimit duke sfiduar fuqinë e zjarrit .

Dy zjarre në të njëjtën kohë në territorin e bashkisë Patos vunë në sprovë shërbimin zjarrfikës të kësaj bashkie që disponon vetëm një mjet zjarrfikës . […]
22/09/2022

Takimi i Tryezës Teknike Rajonale të Luftës kundër Trafikimit të Personave.

Sot në  datën  22.09.2022 , në  sallën  e  mbledhjeve  në  Prefekturë, zhvillua  takimi i  Tryezës Teknike (TT)  , me  pjesëmarrje  te  anëtarëve të TT-së Fier, me […]
21/09/2022

Vizitë e Prefektit të Qarkut Z. Lefter Shehaj në subjekte që ushtrojnë  aktivitete të grumbullimit e eksportimit të perimeve, prodhimit të fidanëve , si dhe të  tapetit me bar natyral.

PËR JU QË NUK BËNI PUNË SA PËR SHEMBULL POR JENI SHEMBULLI I PUNËS ( E kam fjalën për ata lloje pronarësh që janë punëtorët e […]
15/09/2022

Përgjegjësi, ndërgjegjësim, mbështetje dhe sensibilizim, ndaj viktimave të dhunës në familje.

Nën moton “Viktima në qendër të sistemit” ku gjithë shërbimet institucionale  duhet të jenë të orientuara te nevojat dhe siguria e viktimave si  konsiderata parësore, u […]
14/09/2022

HISTORI BRENDA HISTORISË

HISTORI BRENDA HISTORISË ————————————————————————– Si sot 79 vjet më parë 68 vajza fierake do të ndërmerrnin një akt për të cilin historia do t’ju jetë përjetësisht […]
12/09/2022

ARSIMI PROFESIONAL – NJE PRODUKT ME POROSI NGA TREGU I PUNËS

Sot ne 12.09.2022 , Prefekti i Qarkut Fier , Z. Lefter Shehaj, ishte i pranishëm në shkollën e mesme profesionale ” Rakip Kryeziu ” Fier, për […]
12/09/2022

Mesazh i Prefektit te Qarkut Z. Lefter Shehaj , me rastin e fillimit të ri shkollor.

EDUKIMI ËSHTË I KUSHTUESHËM POR PADIJA ËSHTË  SHUMË MË E KUSHTUESHME ————————————————————————– Të dashur fëmijë, nxënës të klasës së parë, më lejoni ti bashkohem emocionit tuaj, […]
08/09/2022

Nderime me “Certifikatën e Mirënjohjes ” nga Konsulli i Nderit i Republikës së Shqipërisë në Ukrainë .

“Mirënjohja është kujtesa e zemrës “ Jean Baptiste Massieu ————————————————————————– Lufta mundi të më kufizonte në kohë por nuk mundi të më privonte nga dëshira e […]
07/09/2022

KEMI ARDHUR SI PACIENT POR JEMI PRITUR E NDJERË SI MIQ

Komplimenti më i bukur i marrë sot nga një grup qytetarësh italian që kishin ardhur për të marrë shërbime dentare në klinikën e doktor Enio Mëhilli. […]
07/09/2022

Shpallje Publike e aktit administrativ, i Doganes Fier, Nr.2558/1 prot. datë 04.07.2022 per subjektin “RIKUPER AL”

VENDIM  Nr.2558/1 prot. datë 04.07.2022 i Doganes Fier “Për Rikuperimin me Forcë të Detyrimit Doganor” që debitori, subjekti “RIKUPER AL” NIPT J62903492D ndaj Degës së Doganës […]
07/09/2022

Shpallje Publike e aktit administrativ, i Doganes Fier, Nr.76 datë 8.04.2019 per subjektin “Griselda Rushanaj”

VENDIM  Nr.76 datë 8.04.2019 i Doganes Fier “Për Rikuperimin me Forcë të Detyrimit Doganor” që debitori, subjekti “Griselda Rushanaj” me ID I75827074M” ndaj Degës së Doganës […]
05/09/2022

5 Shtatori, Dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës

Mësuesja e paqes dhe shembulli i të jetuarit për ti dhënë shpresë botës . “Me gjak, unë jam shqiptare. Qytetare, jam e Indisë. Për nga besimi, […]
01/09/2022

PER DITET ME SHI MENDOHET NE KOHE ME DIELL.

SIGURIA E DIGAVE ishte kryefjala e takimit të organizuar sot në Institucionin e Prefektit Fier, me praninë e Kryetarit të Komitetit Kombëtar të Digave të Mëdha […]
13/07/2022

Takim i Organit Këshillues të Prefektit të Qarkut Fier.

Nëse ballafaqohemi me qëllimin nuk do të na mjaftonte kurrë arritja e objektivave . Në Institucionin e Prefektit të Qarkut Fier u zhvillua sot më datë […]
10/07/2022

Përkujtohet 175 vjetori i Besëlidhjes së Poçemit.

U përkujtua sot në Poçem 175 vjetori i Besëlidhjes së parë , 102 vjetori i Besëlidhjes se dytë dhe 79 vjetori i Besëlidhjes së tretë . […]
09/07/2022

Së bashku në shtëpinë e Zotit .

  Prefekti i Qarkut Z. Lefter Shehaj, ishte sot  mysafir në Xhamin e qytetit të Fierit për ti uruar festën e Kurban Bajramit Myftiut të kësaj […]
08/07/2022

Covid 19- I padukshëm kur u shfaq, por jo i panjohur sot . Takim me strukturat e NJVKSH-ve të qarkut Fier.

Duke ju nënshtruar diktatit të kokëfortësisë së statistikave të MSH, që dëshmojnë për një valë të re infeksioni nga nën variantet e Omicron, për të reflektuar […]
06/07/2022

Takim me Bashkitë e Qarkut Fier, për mbajtjen nën kontroll dhe minimizimin e Risqeve nga Fatkeqësitë.

Risqet nga fatkeqësitë nuk mund të evitohen por mund të mbahen nën kontroll, pasojat nga fatkeqësitë nuk mund të zerohen por mund të minimizohen . Pas […]
04/07/2022

Bashki të Forta – një ushtrim praktik për decentralizimin dhe qeverisjen e mirë në nivel lokal .

Sot në datë  04.07.2022 , në ambientet e hotel Plaza, salla e konferencave ” Standart “ Tiranë, u zhvillua Takimi i  pestë të Komitetit Drejtues të […]
02/07/2022

Shpallje Publike e aktit administrativ, i Doganes Vlorë, Nr.1897 Prot. datë 09.06.2022 per subjektin “Fatos Qani Likaj””

VENDIM  Nr.1897 Prot. datë 9.06.2022 i Doganes Vlorë “Për Rikuperimin me Forcë të Detyrimit Doganor” që debitori, subjekti “Fatos Qani Likaj” me ID H31018057J, me banim […]
02/07/2022

Shpallje Publike e aktit administrativ, i Doganes Vlorë, Nr.1898 Prot. datë 09.06.2022 per subjektin “Laurenc Mertiri””

Vendim  Nr.1898 Prot. datë 9.06.2022 i Doganes Vlorë “Për Rikuperimin me Forcë të Detyrimit Doganor që debitori, subjekti “Laurenc Mërtiri” me ID H50509075A, me banim në […]
30/06/2022
Baseni

Legjislacioni i përafruar për të shkurtuar distancën Shqipëri-BE

  Në institucionin e Prefektit të Qarkut Fier u zhvillua sot më dt.30.06.2022 mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor Seman, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut […]
26/06/2022

Zjarrfikësit mund ta MINIMIZOJNE por qytetarë mund ta ZEROJNE rrezikun dhe evitojnë dëmet nga zjarri.

Në datë 26.06.2022, ne fshatin Jagodinë në bashkinë Roskovec një zjarr ka përfshirë disa shkurre dhe ferra duke rrezikuar nënstacionin elektrik , sipërfaqe me grurë dhe […]
23/06/2022

“Kush shpëton një jetë, shpëton një botë të tërë” Nënë Tereza

Në Institucionin e Prefektit në datë 23.06.2022 u organizua takimi i radhës i Tryezës Teknike të Komitetit Rajonal Antitrafik të Qarkut Fier, nën drejtimin e Kryetarit […]
23/06/2022

Shendeti në emergjencë . Trajnim i Kryqit të Kuq, Dega Fier.

  Në Institucionin e Prefektit në datë 23.06.2022 u organizua takimi i radhës i Tryezës Teknike të Komitetit Rajonal Antitrafik të Qarkut Fier, nën drejtimin e […]
20/06/2022

Nuk të duhet një arsye për të ndihmuar atë që ka nevojë , të duhet veç një zemër e mirë .

Mbërriti sot në rajonin e K arkivit në Ukrainë ndihma humanitare me 20 ton perime, e dërguar nga qarku i Fierit. Ishte pikërisht Memorandumi mbi Mirëkuptimin, […]
17/06/2022

Shërbime të përforcuara në përgjigje të aktiviteteve të shtuara .

Po hyjmë në sezonin me aktivitetin me të lartë të vitit . Akset rrugore rëndohen së tepërmi nga trafiku i shtuar si rezultat i frekuencës së […]
10/06/2022

Mesazh i Prefektit , për 144 vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizerenit

“ATDHEU DUHET JO PSE ESHTE I MADH, POR PSE ESHTE I YNI ” Abdyl Frashëri Sot mbushen 144 vjet , nga dita kur në Prizeren filloi […]
05/06/2022

Në nënstacionin e Patosit, pranë punonjësve të angazhuar për rikthimin e energjisë .

Si rezultat i një avarie të ndodhur në linjën elektrike Ballsh-Patos ka patur disa dëmtime në dy nënstacionet përkatëse. Si rezultat i kësaj avarie ka patur […]
04/06/2022

“Bashki të Forta”, projekti që nxit qeverisjen e mirë përmes inkurajimit të pjesëmarrjes aktive të qytetarëve .

Një projekt zviceran që ka marrë jetë në vitin 2018 ka si qëllim të kontribuoj në qeverisjen e mirë, duke nxitur ndërveprimin midis dy palëve në […]
28/05/2022
Serat Roskovec

Në mes të detit me sera, një festë po kthehet në traditë .

“Festa e Serave të Gjelbërta”, mblodhi së bashku, në fshatin Suk të bashkisë së Roskovecit, fermerë dhe grumbullues të produkteve bujqësore të zonës. Ka vetëm tre […]
24/05/2022

Shpallje Publike e aktit administrativ, i Doganes Vlorë, Nr. 109, Nr.3204/1 Prot. datë 21.10.2021, per subjektin “Fatos Likaj””

Vendim nr.109 Nr.3204/1 Prot. datë 21.10.2021 i Doganes Vlorë Vendimi i kontabilizimit të detyrimeve doganore), subjekti “Fatos Likaj” me ID H310I8057J, me banim në Patos (Lagjja […]
23/05/2022

Ushtria e dimensioneve sociale, kontribut për ” Shqipëri të pastër “.

Diversifikimi i aktivitetit të forcave ushtarake, duke manifestuar edhe dimensione sociale, përveç rolit klasik të mbrojtjes së integritetit territorial, është bërë sot model i ri për […]
12/05/2022

Një marrëveshje e vullnetit të mirë, ideuar me mendje, nënshkruar me zemër.

Një marrëveshje e vullnetit të mirë, ideuar me mendje, nënshkruar me zemër. Prefekti i Qarkut Fier Lefter Shehaj dhe Kryetarja e Këshillit Rajonal të Kharkovit Ukrainë […]
05/05/2022

Dëshmorët janë çmimi i lirisë së një kombi.

Sot ne 5 Maj 2022, në ditën e Dëshmorëve të Kombit, në nderim të kujtimit të të rënëve për lirinë e vendit, Prefekti i Qarkut Fier, […]
04/05/2022

Shpallje Publike e aktit administrativ, i Doganes Vlorë, Nr.1153 Prot. datë 11.04.2022, per subjektin “AZIZ AZIZI”.

Vendim Nr.1153 Prot. datë 11.04.2022 i Doganes Vlorë Për Rikuperimin me Forcë të Detyrimit Doganor që debitori, subjekti “AZIZ AZIZI” p.f, me ID. G80529050C, me banim […]
30/04/2022

Më shumë përkushtim në përgjigje të besimit më të madh .

                                        Më shumë përkushtim në përgjigje të […]
18/04/2022

Përvjetorët – momente të takimit me historinë .

Ishte 18 Prilli i vitit 1943 kur territori i qytetit të Ballshit u çlirua nga pushtuesit dhe autoriteti territorial e administrimi i jetës së qytetit ju […]
15/04/2022

PARANDALIMI I HERSHËM – MËNYRA MË E MIRË PËR TË KONTROLLUAR RRISQET DHE MINIMIZUAR PASOJAT.

Ditën e sotme dt.15.04.2022 , Prefekti i Qarkut Fier, Lefter Shehaj në kuadër të marrjes së masave paraprake për përballimin dhe menaxhimin e situatave të mundshme […]
28/03/2022
KRAT 28 Mars2022

Takim i KRAT dhe Tryezes Teknike Qarku Fier, 28 Mars 2022.

Mbështetur në Ligjin Nr.107/2016 “Për Prefektin e Qarkut” neni 20 pika 1, Urdhërin Nr.6 datë 27.01.2017 “Për Krijimin e Komiteteve Rajonale të Luftës Kundër Trafikimit të […]
24/03/2022

Takimi për rastet me gripin e shpendëve, datë 24.03.2022

Sot, më datë 24.03.2022 në Institucionin e Prefektit të Qarkut Fier u zhvillua një takim me Drejtorin e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Z.Ylli Hasanbelli, Drejtorin e […]
24/03/2022

Mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor Seman 24.03.2022

Në institucionin e Prefektit të Qarkut Fier u zhvillua sot më dt.24.03.2022 mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor Seman, nën drejtimin e kryetarit të këtij këshilli […]
24/03/2022

Shpallje Publike e aktit administrativ, i Doganes Vlorë, Nr.23, me Nr.248/2 Prot., datë 09/02/2022,

VENDIM i Doganes Vlorë Nr.23, me Nr.248/2 Prot., datë 09/02/2022, i materializuar për subjektin “Aziz Alush Azizi” p.f, me banim në Fier (Rruga “Ramiz Aranitasi”, Ndërtesa […]
15/03/2022

Zhvillimi i qëndrueshëm – Ekuilibër i katër dimensioneve dhe dy kohëve

             Në cilësinë e kryetarit të Komitetit të Menaxhimit të Parkut Kombëtar  Divjakë-Karavasta, Prefekti i qarkut Fier Lefter Shehaj zhvilloi sot […]
11/03/2022

BASHKEPUNIM, KOORDINIM, ZGJIDHJE. Takim me Drejtuesit e shkollave jopublike Fier.

BASHKEPUNIM, KOORDINIM, ZGJIDHJE. Nisur nga shqetësimet e ngritura nga ana e drejtuesëve të shkollave jo publike Fier, lidhur me problematikat e lindura ditët e fundit për […]
10/03/2022

Shpallje Publike e aktit administrativ, i Doganes Fier, Nr.857  Prot., date 25/02/2022

VENDIM Nr.857  Prot., date 25/02/2022 Për Rikuperimin me Forcë të Detyrimeve Doganore që debitori-subjekti “Simmons Edeco Limited”. Shkarko vendimin e plotë.
05/03/2022

Shpallje Publike e aktit administrativ, i Doganes Fier, Nr.2678/5  Prot., date 24/09/2021.

VENDIM Nr.2678/5  Prot., date 24/09/2021 “Për Rikuperimin me Forcë të Detyrimeve Doganore që debitori, subjekti “TRE Dl GIO” sh.p.k me Nipt L92612404U, me seli në Fier, […]
04/03/2022

Sensebilizim per Ukrainen

Ditën e Mërkurë datë, datë 02.03.2020  u zhvillua takimi sensibilizues te institucionit te Prefektit te Qarkut Fier me Kryqin e Kuq Shqiptar dega Fier ne mbështetje […]
27/02/2022

Takim me Komitetin Rajonal të Zhvillimit të Turizmit Fier.

  Në përmbushje të përcaktimeve të Nenit 20 të Ligjit Nr. 93/2015 “Për turizmin”, Prefekti i Qarkut Fier organizoi sot takimin me Komitetin Rajonal të Zhvillimit […]
25/02/2022

Shpallje Publike e aktit administrativ, i Doganes Fier Nr.134, me Nr.3448/5 Prot,date 18/11/2016 per subjektin “KASA”

VENDIM Nr.134,  me Nr.3448/5  Prot., dat18/11/2016 Sot autoriteti vendimmarres i Deges se Doganes Fier u njoh me procesverbalin nr. 0011701 te dates   03.10.2016,    mbajtur   nga   Hetues  […]
24/02/2022

Takim i Këshillit të Basenit Ujor Seman.

    Takim Këshillit të Basenit Ujor Seman. Në institucionin e Prefektit të Qarkut Fier u zhvillua sot me dt.24.02.2022 mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor […]
24/02/2022

Takim sensibilizues i Task-Forcës Vendore të Qarkut Fier në lidhje me parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike.

  PËR NJË SHQIPËRI TË SIGURT Takim sensibilizues i Task-Forcës Vendore të Qarkut Fier në lidhje me parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike. Në këtë takim, […]
24/02/2022

Masa të shtuara në prag të festave të fundvitit

Me datë 22.12.2021 u zhvillua  pranë Institucionit të Prefektit te Qarkut Fier një mbledhje me Drejtorite Rajonale dhe NJVQV-të e Qarkut. Qëllimi I këtij takimi ishte: […]
28/01/2022

Takim sensibilizues “Adresa ime−Aksesi im “

Në datë 21.12.2021 Prefekti i qarkut Fier organizoi takimin me Kryetarët e 6 bashkive të qarkut dhe me përgjegjësit e gjendjeve civile të 3 rretheve me […]
16/11/2021

TAKIMI I PREFEKTIT TË QARKUT ME DREJTORËT E DEGËVE TERRITORIALE QË VEPROJNË NË QARK.

Të hënën, datë 15.11.2021 u zhvillua pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Fier takimi me drejtorët e degëve territoriale që veprojnë në qark. Tematika e takimit […]
27/10/2021

Mbledhja e Komitetit të Menaxhimit të Parkut Kombëtar Divjaka-Karavasta.

Ditën e martë më datë 19 Tetor 2021, u mbajt në “Divjaka Resort” në Divjakë, mbledhja e Komitetit të Menaxhimit të Parkut Kombëtar Divjaka-Karavasta. Mbledhja u […]
04/10/2021

AKT ADMINISTRATIV, Dogana Fier.

Akt Administrativ, Dogana Fier
04/10/2021

Akt Administrativ, Dogana Fier.

Akt Administrativ, Dogana Fier
29/09/2021

TAKIM PËR MBARËVAJTJEN E VITIT TË RI SHKOLLOR 2021-2022.

Në Institucionin e Prefektit të Qarkut Fier u mbajt ditën e mërkurë më datë:22.09.2021 një takim mbi bashkërendimin e punës ndërmjet institucioneve për mbarëvajtjen e vitit […]
21/09/2021

TAKIM KONSULTATIV ME NJVQV NE QARKUN FIER

          Në bazë të Ligjit Nr. 107/2016 “Për prefektin e qarkut” neni 15, pika 2 në datën 16.09.2021 ora 10.30 në Institucionin e Prefektit të Qarkut […]
12/07/2021

Njoftim nga dega e Doganës Sarandë

Dogana Sarande
05/07/2021

Mbledhja e dytë e Komitetit Të Përbashkët Koordinues Për Projektin e Ndërtimit të Kapaciteteve për Përmirësimin e Menaxhimit të Bazuar në Ekosistem në Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta

Më datë 03.06.2021 u zhvillua në Hotel Divjaka Resort, Mbledhja e dytë e Komitetit Të Përbashkët Koordinues Për Projektin e Ndërtimit të Kapaciteteve për Përmirësimin e […]
01/07/2021

Takim i Tryezes Teknike te Qarkut Fier , datë 01.07.2021

Më datë  1 Korrik 2021 në datën 01.07.2021 ora 09°°-14°°,    në  ambientet e Viles Monark, qyteti Fier, u zhvillua  trajnimi me punonjës të Shërbimit Social Shtetëror, të inspektoratit shtetëror të punës, punonjës të […]
23/06/2021

Akt Administrativ, Drejtoria e Pergjithshme e Doganave.

Kerkese per Shpallje Publike te aktit administrativ.
06/04/2021

Shpallje Publike e Aktit Administrativ

Shpallje Publike e Aktit Administrativ, (vendime të kontabilizimit te detyrimeve doganore)Web, Kerkese per shpallje publike te aktit administrativ.
30/12/2020

PËRCAKTIMI I PERSONIT TË KONTAKTIT PËR PERIUDHËN PARA ZGJEDHORE

Në zbatim të Vendimit Nr.9 datë 24.12.2020 për “Rregullat e Raporimit të Veprimtarive me Karakter Publik të çdo Institucioni Publik,e me kapital Shteteror, Agjencive, Enteve Shtetërore, […]
20/11/2020

Urdhëri 80 datë 17.11.2020 i DAP

urdhrinr80date17.11.2020
03/11/2020

Studim Reforma Territoriale Administrative dhe Njesite e Qeverisjes Vendore

03/11/2020

Efekti qeverises ne Qarkun Fier – shkurt 2020

Efekti qeverises ne Qarkun Fier.   Kliko per ta shkarkuar  
03/11/2020

Turizmi Troc-Gusht 2019

Turizmi Troç Kliko per ta shkarkuar  
03/11/2020

Këndvështim mbi institucionin e Prefektit- Baki Bala- Nentor 2018

03/11/2020

Mesime te nxjerra “Vjosa 2017”- Shkurt 2018

29/10/2020
xzxzxzxzxzx

Te tjera

29/10/2020

Veprimtari Te Institucionit

29/10/2020

Emergjencat Civile

26/10/2020

SHPALLJE PUBLIKE E AKTIT ADMINISTRATIV-DEGA E DOGANËS FIER

shpallje publike e aktit administrativ
25/09/2020

Takim i Prefektit të Qarkut

     Prefekti i Qarkut sot priti në takim përfaqësuesin e kompanisë franceze  Voltalia, e cila fitoi tenderin për ndërtimin e Parkut Fotovoltaik, në  Karavasta. Ky […]
25/09/2020

SHPALLJE PUBLIKE E AKTIT ADMINISTRATIV DEGA E DOGANËS FIER

dega e doganes fier
04/09/2020

Ministri i Brendshëm në ceremoninë për krijimin e Forcave “Shqiponja”, në Fier

      Ministri i Brendshëm z.Sander Lleshaj, në kuadrin e punës për fuqizimin dhe modernizimin e Policisë së Shtetit, sot mori pjesë në një takim […]
27/08/2020

VITI I RI ARSIMOR 2020 – 2021

  Prefekti i Qarkut Fier, z. Baki Bala, në datën  25 Gusht, në zbatim të programit të qeverisë 2017 -2021, për arsimin dhe në prag të […]
20/08/2020

Intervista e Prefektit të Qarkut Fier

Flet Prefekti i Fierit, Baki Bala: Rama ka besim te ushtarakët në tërësi
30/07/2020

PROJEKTI “SHËTITJE NË GJANICE”

Lumenjtë, janë element i rëndësishëm i zhvillimit urban. Ata janë jo thjeshtë ndikues, por përcaktues. Fillimisht Lumenjtë ndikojnë në fizionominë e qytetit dhe më pas, me […]
01/06/2020

SHPALLJE PUBLIKE E AKTIT ADMINISTRATIV DEGA E DOGANËS FIER

Shpallje Publike e Aktit Normativ Dega e Doganës Fier
13/05/2020

MBLEDHJA E TASK FORCES VENDORE

Prefekti i Qarkut, në zbatim të detyrave që rrjedhin nga Plani i Veprimit Kundër Kultivimit të Kanabisit 2017-2020, mblodhi Task Forcën Vendore (TFV), në të cilën […]
13/05/2020

SHPALLJE PUBLIKE E AKTIT ADMINISTRATIV – DEGA E DOGANËS FIER

SHPALLJE PUBLIKE DREJTORIA E DOGANAVE FIER
01/05/2020

SHPALLJE PUBLIKE E AKTIT ADMINISTRATIV – DEGA E DOGANËS SARANDË

shpallje publike  
14/04/2020

TAKIM ME DREJTORIN E DREJTORISË VENDORE TË POLICISË FIER

  Prefekti i Qarkut Fier, Z. Baki Bala, në datën 14. 04. 2020, organizoi një  konsultë me Drejtorin e Drejtorisë Vendore të Policisë, Fier lidhur me […]