23/04/2023

Miqësitë më të forta thuajse gjithmonë krijohen në një kohë të vështirë për miqtë.

Një ditë para Samitit Ndërkombëtar të Qyteteve dhe Rajoneve të thirrur për tu mbajtur në Kiev nën udhëheqjen e presidentit Volodimir Zelenski pata kënaqësin dhe nderin […]
19/04/2023

Vizitë e Prefektit të qarkut Fier Z. Lefter Shehaj, në Karkiv të Ukrainës.

  Në ditën e 419 të rezistencës së qytetit ” Heroi i Ukrainës “, në krah të zonjës së hekurt të Karkivit Tatjana Yegorova Luchenko dhe […]
18/04/2023

Përmbyllja e aktiviteteve në kuadër të ” javës së tokës “.

Në përmbyllje të aktiviteteve të planifikuara në kuadër të ” javës së tokës “, administrata e Institucionit të Prefektit Qarkut Fier, përzgjodhi të bëjë dekorimin e […]
17/04/2023

Mini foto-album nga Fieri, më i bukur se kurrë më parë.