10/02/2023

Nëse sot nuk tregojmë vetëpërmbajtje në qasjen ndaj natyrës nesër do të mbahemi përgjegjës për pengmarrje të të ardhmes së gjeneratave pasardhëse.

Parë në këtë optikë dhe nën këtë peshë përgjegjësie, AdZM Fier është e angazhuar për të adresuar njëherësh aktivitetin e konservimit të vlerave natyrore, aktivitetin regjenerues […]