21/09/2022

Vizitë e Prefektit të Qarkut Z. Lefter Shehaj në subjekte që ushtrojnë  aktivitete të grumbullimit e eksportimit të perimeve, prodhimit të fidanëve , si dhe të  tapetit me bar natyral.

PËR JU QË NUK BËNI PUNË SA PËR SHEMBULL POR JENI SHEMBULLI I PUNËS ( E kam fjalën për ata lloje pronarësh që janë punëtorët e […]