25/09/2020

Takim i Prefektit të Qarkut

     Prefekti i Qarkut sot priti në takim përfaqësuesin e kompanisë franceze  Voltalia, e cila fitoi tenderin për ndërtimin e Parkut Fotovoltaik, në  Karavasta. Ky […]
30/07/2020

PROJEKTI “SHËTITJE NË GJANICE”

Lumenjtë, janë element i rëndësishëm i zhvillimit urban. Ata janë jo thjeshtë ndikues, por përcaktues. Fillimisht Lumenjtë ndikojnë në fizionominë e qytetit dhe më pas, me […]