15/03/2022

Zhvillimi i qëndrueshëm – Ekuilibër i katër dimensioneve dhe dy kohëve

             Në cilësinë e kryetarit të Komitetit të Menaxhimit të Parkut Kombëtar  Divjakë-Karavasta, Prefekti i qarkut Fier Lefter Shehaj zhvilloi sot […]
11/03/2022

BASHKEPUNIM, KOORDINIM, ZGJIDHJE. Takim me Drejtuesit e shkollave jopublike Fier.

BASHKEPUNIM, KOORDINIM, ZGJIDHJE. Nisur nga shqetësimet e ngritura nga ana e drejtuesëve të shkollave jo publike Fier, lidhur me problematikat e lindura ditët e fundit për […]
04/03/2022

Sensebilizim per Ukrainen

Ditën e Mërkurë datë, datë 02.03.2020  u zhvillua takimi sensibilizues te institucionit te Prefektit te Qarkut Fier me Kryqin e Kuq Shqiptar dega Fier ne mbështetje […]
27/02/2022

Takim me Komitetin Rajonal të Zhvillimit të Turizmit Fier.

  Në përmbushje të përcaktimeve të Nenit 20 të Ligjit Nr. 93/2015 “Për turizmin”, Prefekti i Qarkut Fier organizoi sot takimin me Komitetin Rajonal të Zhvillimit […]