18/04/2022

Përvjetorët – momente të takimit me historinë .

Ishte 18 Prilli i vitit 1943 kur territori i qytetit të Ballshit u çlirua nga pushtuesit dhe autoriteti territorial e administrimi i jetës së qytetit ju […]
15/04/2022

PARANDALIMI I HERSHËM – MËNYRA MË E MIRË PËR TË KONTROLLUAR RRISQET DHE MINIMIZUAR PASOJAT.

Ditën e sotme dt.15.04.2022 , Prefekti i Qarkut Fier, Lefter Shehaj në kuadër të marrjes së masave paraprake për përballimin dhe menaxhimin e situatave të mundshme […]
28/03/2022

Takim i KRAT dhe Tryezes Teknike Qarku Fier, 28 Mars 2022.

Mbështetur në Ligjin Nr.107/2016 “Për Prefektin e Qarkut” neni 20 pika 1, Urdhërin Nr.6 datë 27.01.2017 “Për Krijimin e Komiteteve Rajonale të Luftës Kundër Trafikimit të […]
24/03/2022

Takimi për rastet me gripin e shpendëve, datë 24.03.2022

Sot, më datë 24.03.2022 në Institucionin e Prefektit të Qarkut Fier u zhvillua një takim me Drejtorin e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Z.Ylli Hasanbelli, Drejtorin e […]