06/07/2022

Takim me Bashkitë e Qarkut Fier, për mbajtjen nën kontroll dhe minimizimin e Risqeve nga Fatkeqësitë.

Risqet nga fatkeqësitë nuk mund të evitohen por mund të mbahen nën kontroll, pasojat nga fatkeqësitë nuk mund të zerohen por mund të minimizohen . Pas […]
04/07/2022

Bashki të Forta – një ushtrim praktik për decentralizimin dhe qeverisjen e mirë në nivel lokal .

Sot në datë  04.07.2022 , në ambientet e hotel Plaza, salla e konferencave ” Standart “ Tiranë, u zhvillua Takimi i  pestë të Komitetit Drejtues të […]
30/06/2022

Legjislacioni i përafruar për të shkurtuar distancën Shqipëri-BE

  Në institucionin e Prefektit të Qarkut Fier u zhvillua sot më dt.30.06.2022 mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor Seman, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut […]
26/06/2022

Zjarrfikësit mund ta MINIMIZOJNE por qytetarë mund ta ZEROJNE rrezikun dhe evitojnë dëmet nga zjarri.

Në datë 26.06.2022, ne fshatin Jagodinë në bashkinë Roskovec një zjarr ka përfshirë disa shkurre dhe ferra duke rrezikuar nënstacionin elektrik , sipërfaqe me grurë dhe […]