09/07/2022

Së bashku në shtëpinë e Zotit .

  Prefekti i Qarkut Z. Lefter Shehaj, ishte sot  mysafir në Xhamin e qytetit të Fierit për ti uruar festën e Kurban Bajramit Myftiut të kësaj […]
08/07/2022

Covid 19- I padukshëm kur u shfaq, por jo i panjohur sot . Takim me strukturat e NJVKSH-ve të qarkut Fier.

Duke ju nënshtruar diktatit të kokëfortësisë së statistikave të MSH, që dëshmojnë për një valë të re infeksioni nga nën variantet e Omicron, për të reflektuar […]
06/07/2022

Takim me Bashkitë e Qarkut Fier, për mbajtjen nën kontroll dhe minimizimin e Risqeve nga Fatkeqësitë.

Risqet nga fatkeqësitë nuk mund të evitohen por mund të mbahen nën kontroll, pasojat nga fatkeqësitë nuk mund të zerohen por mund të minimizohen . Pas […]
04/07/2022

Bashki të Forta – një ushtrim praktik për decentralizimin dhe qeverisjen e mirë në nivel lokal .

Sot në datë  04.07.2022 , në ambientet e hotel Plaza, salla e konferencave ” Standart “ Tiranë, u zhvillua Takimi i  pestë të Komitetit Drejtues të […]