04/06/2022

“Bashki të Forta”, projekti që nxit qeverisjen e mirë përmes inkurajimit të pjesëmarrjes aktive të qytetarëve .

Një projekt zviceran që ka marrë jetë në vitin 2018 ka si qëllim të kontribuoj në qeverisjen e mirë, duke nxitur ndërveprimin midis dy palëve në […]
28/05/2022

Në mes të detit me sera, një festë po kthehet në traditë .

“Festa e Serave të Gjelbërta”, mblodhi së bashku, në fshatin Suk të bashkisë së Roskovecit, fermerë dhe grumbullues të produkteve bujqësore të zonës. Ka vetëm tre […]
23/05/2022

Ushtria e dimensioneve sociale, kontribut për ” Shqipëri të pastër “.

Diversifikimi i aktivitetit të forcave ushtarake, duke manifestuar edhe dimensione sociale, përveç rolit klasik të mbrojtjes së integritetit territorial, është bërë sot model i ri për […]
12/05/2022

Një marrëveshje e vullnetit të mirë, ideuar me mendje, nënshkruar me zemër.

Një marrëveshje e vullnetit të mirë, ideuar me mendje, nënshkruar me zemër. Prefekti i Qarkut Fier Lefter Shehaj dhe Kryetarja e Këshillit Rajonal të Kharkovit Ukrainë […]