30/11/2022

Mesazh urimi , me rastin e Ditës së Flamurit dhe 110- vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, nga personalitete të Ukrainës.

SE CILA ËSHTË VLERA E LIRISË, E TREGOJNË ATA, LIRIA E TË CILËVE ËSHTË NË DISKUTIM. ————————————————————————– Me rastin e Ditës së Flamurit dhe 110- vjetorit […]
29/11/2022

Mesazh urimi i Prefektit të Qarkut Fier  Z. Lefter Shehaj me rastin e 29 Nëntorit ditës së Çlirimit.

Nuk mjafton të nderosh apo tregosh mirënjohje qoftë dhe deri në përulje, për ata që na lanë një Shqipëri me Flamur dhe të Lirë, por duhet […]
28/11/2022

Mesazh urimi i Prefektit të Qarkut Fier  Z. Lefter Shehaj me rastin e 28 Nëntorit, ditës së Flamurit.

Gëzuar 28 Nëntorin ! Gëzuar Ditën e Shenjtërimit te Flamurit, bashkëkombës, kudo ku ndodheni !
25/11/2022

PARKU DIVJAK-KARAVASTA , KAPITAL NATYROR I NJË INTERESI NDËRKOMBËTAR.

Komiteti i Menaxhimit të Parkut Kombëtar Divjake-Karavasta organizoi takimin e dytë për vitin 2022 në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Fier . Në këtë […]