03/12/2022

Mesazh i Prefektit të Qarkut Fier Z. Lefter Shehaj, në kuadër të fushatës globale të 16 ditëve të Aktivizimit kundër dhunës ndaj grave .

DHUNA NDAJ GRUAS – HARAKIRI I SHOQËRISË. Dhuna ndaj gruas nuk duhet të jetë një çështje e izoluar, por sfidë me të cilën duhet ballafaquar. Problematika […]
01/12/2022

Nuk mund të ketë një strategji të mirë të zvogëlimit të riskut nëse nuk ka një vlerësim të saktë e të plotë të rreziqeve paraprakisht.

Në kuadër të projektit për hartimin e dokumentit të vlerësimit të riskut teknologjik në rang lokal u organizua sot në Institucionin e Prefektit të Qarkut Fier, […]
30/11/2022

Mesazh urimi , me rastin e Ditës së Flamurit dhe 110- vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, nga personalitete të Ukrainës.

SE CILA ËSHTË VLERA E LIRISË, E TREGOJNË ATA, LIRIA E TË CILËVE ËSHTË NË DISKUTIM. ————————————————————————– Me rastin e Ditës së Flamurit dhe 110- vjetorit […]
29/11/2022

Mesazh urimi i Prefektit të Qarkut Fier  Z. Lefter Shehaj me rastin e 29 Nëntorit ditës së Çlirimit.

Nuk mjafton të nderosh apo tregosh mirënjohje qoftë dhe deri në përulje, për ata që na lanë një Shqipëri me Flamur dhe të Lirë, por duhet […]