24/12/2022

NJË “ÇMIM I MADH”, SA I RËNDË PËR DORËZUESIN AQ I MERITUAR PËR FITUESIN

NJË “ÇMIM I MADH”, SA I RËNDË PËR DORËZUESIN AQ I MERITUAR PËR FITUESIN Më takoi mua nderi ti dorëzoja “ÇMIMIN E MADH ” akorduar nga […]
24/12/2022

Trajnim informues dhe demonstrues nga sektori i MZSH-s pranë bashkisë Roskovec.

Së bashku me Kryetaren e Bashkisë Roskovec, znj. Majlinda Bufi morëm pjesë në trajnimin e parë informues dhe demonstrues të organizuar nga sektori i MZSH-s pranë […]
20/12/2022

Një kartolinë “hand made ngafëmijë të Qendrës Horizont

Një kartolinë “hand made” është një dhuratë e veçantë, por më e veçantë bëhet kur kartolinën ta sjellin ata që e kanë punuar. Këtë kënaqësi e […]
19/12/2022

DIVERSIFIKIMI I AKTIVITETEVE , ZGJEDHJA PER DISA ZGJIDHJE

Për tu vlerësuar zgjedhjet e zgjuara që fermerët gjejnë për t’ju përgjigjur sfidave të konkurrencës, të punëzënies gjithëvjetore apo nevojës së qarkullimit bujqësor . Të impresionojnë […]