03/02/2023

Analiza vjetore e punës e ZVAP Fier.

ARSIMI CILËSOR DHE I ORIENTUAR DREJT NUK ËSHTË PRETENDIM LUKSI POR ZGJIDHJA PËR TË SHKURTUAR DISTANCËN SHQIPËRI-BE. Prefekti i Qarkut Fier Z. Lefter Shehaj ishte së […]
03/02/2023

Analiza  vjetore e punës e ZVAP Roskovec.

Sot, më datë 03.02.2022 Institucioni I Prefektit të Qarkut Fier me përfaqësues Sekretarin e përgjithshëm Z. Arben Velo dhe Përgjegjësen e Sektorit të Monitorimit të Kompetencave […]
02/02/2023

Analiza vjetore e punës së ZVAP Mallakastër.

NËSE JETA ËSHTË NJË VARG BETEJASH, ARSIMI ËSHTË ARMA MË PAQËSORE PËR TI FITUAR . Prefekti i Qarkut Fier Z.Lefter Shehaj,së bashku me Nënprefekten e rrethit […]
01/02/2023

Analiza  vjetore e punës e ZVAP Divjakë.

Sot në datë 01.02.2023 Institucioni I Prefektit të Qarkut Fier, përfaqësuar nga Sekretari I Përgjithshëm Arben Velo, Përgjegjësja e Sektorit të Monitorimit të Kompetencave Vendore dhe […]