15/02/2023

ANALIZA E PUNËS SË DREJTORISË RAJONALE TË ARSIMIT PARAUNIVERSITAR, FIER.

ARSIMIMI I MIRË NUK ËSHTË NJË MEDALJE NË QAFËN E SHOQËRISË POR KOMPETENCË E FITUAR PËR TA BËRË SHOQËRINË MË TË LIRË MË DEMOKRATIKE E MË […]
13/02/2023

SHPREHJE SOLIDARITETI ME POPULLIN TURK.

Në monumentin e solidaritetit dhe nën pushtetin e heshtjes, për të ndarë peshën e dhimbjes, për të ndezur qirinjtë e përkujtimit e për të shprehur solidaritetin […]
13/02/2023

FLAMUJ NË GJYSËM SHTIZË, QIRINJ E LUTJE PËR TI DHËNË SOLEMNITET DITËS SË SIZË KOMBËTARE.

Stafi i Institucionit të Prefektit të Qarkut Fier në respekt të ditës së zisë pozicionoj flamurin në gjysëm shtizë, ndezi qirinj , si homazh për jetët […]
10/02/2023

Nëse sot nuk tregojmë vetëpërmbajtje në qasjen ndaj natyrës nesër do të mbahemi përgjegjës për pengmarrje të të ardhmes së gjeneratave pasardhëse.

Parë në këtë optikë dhe nën këtë peshë përgjegjësie, AdZM Fier është e angazhuar për të adresuar njëherësh aktivitetin e konservimit të vlerave natyrore, aktivitetin regjenerues […]