03/04/2023

Takimi i Task-Forcës Rajonale të Turizmit

NËSE JEMI TË PËRKËDHELURIT E FATIT PËR NATYRËN E MREKULLUESHME DUHET TË TREGOJMË PO AQ PËRKUSHTIM NJERËZOR QË TË BËJMË QË POTENCIALET TURISTIKE TI KTHEJME NË […]
30/03/2023

FJALËT MUND TI MARR ERA POR FAKTET JO .

Një bllok i rilindur në lagjen “8 Shkurti ” i quajtur si blloku i parafabrikateve, që tani mund të quhet blloku i ” efiçencës së energjisë […]
28/03/2023

Takim i Komitetit Rajonal dhe Tryezës Teknike të Luftës Kundër Trafikimit të Personave .

TRAFIKIMI I QËNIEVE NJERËZORE – CËNIMI MË I RËNDË I DINJITETIT DHE INTEGRITETIT TË SHOQËRISË . Në datën 27.03.2023, në sallën e mbledhjeve në Institucionin e Prefektit Qarku Fier, u zhvillua takimi i Komitetit Rajonal Antitrafik […]
28/03/2023

Shpallje Publike e aktit administrativ, i Doganes Fier, per subjektin “GAL LIMITED ALBANIA”

Njoftime per subjektin “GAL LIMITED ALBANIA” NIPT L83808403A. me adrese: Lagjja “GAFUR MUCO”. Rruga “VATH KORRESHI. godine 2- katshe, nr pas 104/4. Lushnje. dhe qe eshte […]