12/12/2022

Këshilltarët e Hekalit – burrat që jetuan për Shqipërinë dhe vdiqën për të !

Sot, në Gorishovë për të përkujtuar me nderim historinë e lavdishme të Këshilltarëve të Hekalit “Dëshmorë të atdheut “. Afro 8 dekada më parë Gorishova do […]
11/12/2022

Kur axhenda e gjelbër të bëhet përditshmëria jonë

Kur axhenda e gjelbër të bëhet përditshmëria jonë, atëherë kemi ndërtuar një shoqëri të shanseve për të gjithë në të sotmen dhe një perspektive më të […]
03/12/2022

Mesazh i Prefektit të Qarkut Fier Z. Lefter Shehaj, në kuadër të fushatës globale të 16 ditëve të Aktivizimit kundër dhunës ndaj grave .

DHUNA NDAJ GRUAS – HARAKIRI I SHOQËRISË. Dhuna ndaj gruas nuk duhet të jetë një çështje e izoluar, por sfidë me të cilën duhet ballafaquar. Problematika […]
01/12/2022

Nuk mund të ketë një strategji të mirë të zvogëlimit të riskut nëse nuk ka një vlerësim të saktë e të plotë të rreziqeve paraprakisht.

Në kuadër të projektit për hartimin e dokumentit të vlerësimit të riskut teknologjik në rang lokal u organizua sot në Institucionin e Prefektit të Qarkut Fier, […]