23/05/2023

Aktivitet me rastin e 20 Majit, ” Dita Kombëtare e Jetimëve “.

ME FATIN KUNDËR POR ME SHOQËRINË NË KRAH FËMIJËT ME MUNGESË TË KUJDESIT PRINDËROR MUND T’JA DALIN TË INTEGROHEN , TI SHTOHEN POTENCIALIT NJERËZOR, E TI […]
22/05/2023

Administrata e Institucionit të Prefektit, në aksionin e pastrimit në plazhin e Semanit .

SHQIPËRIA E BUKUR, ISHTE PUNË BUJARIE, PËR TË CILËN ZOTI NUK U KURSYE , POR SHQIPËRIA E PASTËR ËSHTË PUNË PËRGJEGJËSIE, PËR TË CILËN NUK DUHET […]
18/05/2023

NË DHJETOR PËR TË “MBJELL” DHE SOT PËR TE “VJEL”

Në Dhjetor 2022, në një vizitë që bëmë në serat e familjes fermere Petrit Lika, i gjetëm duke mbjell fidanët e specit të dy varieteteve që […]
07/05/2023

“UNIVERSI JEMI NE” – Një projekt i ideuar nga institucioni i prefektit të qarkut Fier, i mbështetur nga D.R.A.P dhe ZVAP-t.

E TASHMJA ËSHTË MËSUESE E TË ARDHMES. E ARDHMJA ËSHTË GJYKATËSE E TË TASHMES . Universi jemi ne – një projekt i ideuar nga institucioni i […]