25/09/2020

Takim i Prefektit të Qarkut

     Prefekti i Qarkut sot priti në takim përfaqësuesin e kompanisë franceze  Voltalia, e cila fitoi tenderin për ndërtimin e Parkut Fotovoltaik, në  Karavasta. Ky […]
04/09/2020

Ministri i Brendshëm në ceremoninë për krijimin e Forcave “Shqiponja”, në Fier

      Ministri i Brendshëm z.Sander Lleshaj, në kuadrin e punës për fuqizimin dhe modernizimin e Policisë së Shtetit, sot mori pjesë në një takim […]
27/08/2020

VITI I RI ARSIMOR 2020 – 2021

  Prefekti i Qarkut Fier, z. Baki Bala, në datën  25 Gusht, në zbatim të programit të qeverisë 2017 -2021, për arsimin dhe në prag të […]
30/07/2020

PROJEKTI “SHËTITJE NË GJANICE”

Lumenjtë, janë element i rëndësishëm i zhvillimit urban. Ata janë jo thjeshtë ndikues, por përcaktues. Fillimisht Lumenjtë ndikojnë në fizionominë e qytetit dhe më pas, me […]