28/03/2023

Shpallje Publike e aktit administrativ, i Doganes Fier, per subjektin “GAL LIMITED ALBANIA”

Njoftime per subjektin “GAL LIMITED ALBANIA” NIPT L83808403A. me adrese: Lagjja “GAFUR MUCO”. Rruga “VATH KORRESHI. godine 2- katshe, nr pas 104/4. Lushnje. dhe qe eshte […]
09/02/2023

QENDRA E PERSONEL REKRUTIMIT DO TË REKRUTOJË KANDIDATË PËR USHTARË/DETARË AKTIV NË FA.

NJOFTIM QENDRA E PERSONEL REKRUTIMIT DO TË REKRUTOJË KANDIDATË PËR USHTARË/DETARË AKTIV NË FA Kliko për të shkarkuar njoftimin
30/01/2023

PËR SHITJEN E SENDIT TE PALUAJTSHËM NË ANKAND TË PARË

DHOMA KOMBËTARE E PËRMBARUESVE GJYQËSORË PRIVATË PËR SHITJEN E SENDIT TE PALUAJTSHËM NË ANKAND TË PARË Kliko per te shkarkuar dokumentin.
07/09/2022

Shpallje Publike e aktit administrativ, i Doganes Fier, Nr.2558/1 prot. datë 04.07.2022 per subjektin “RIKUPER AL”

VENDIM  Nr.2558/1 prot. datë 04.07.2022 i Doganes Fier “Për Rikuperimin me Forcë të Detyrimit Doganor” që debitori, subjekti “RIKUPER AL” NIPT J62903492D ndaj Degës së Doganës […]