02/07/2022

Shpallje Publike e aktit administrativ, i Doganes Vlorë, Nr.1898 Prot. datë 09.06.2022 per subjektin “Laurenc Mertiri””

Vendim  Nr.1898 Prot. datë 9.06.2022 i Doganes Vlorë “Për Rikuperimin me Forcë të Detyrimit Doganor që debitori, subjekti “Laurenc Mërtiri” me ID H50509075A, me banim në […]
24/05/2022

Shpallje Publike e aktit administrativ, i Doganes Vlorë, Nr. 109, Nr.3204/1 Prot. datë 21.10.2021, per subjektin “Fatos Likaj””

Vendim nr.109 Nr.3204/1 Prot. datë 21.10.2021 i Doganes Vlorë Vendimi i kontabilizimit të detyrimeve doganore), subjekti “Fatos Likaj” me ID H310I8057J, me banim në Patos (Lagjja […]
12/05/2022

Një marrëveshje e vullnetit të mirë, ideuar me mendje, nënshkruar me zemër.

Një marrëveshje e vullnetit të mirë, ideuar me mendje, nënshkruar me zemër. Prefekti i Qarkut Fier Lefter Shehaj dhe Kryetarja e Këshillit Rajonal të Kharkovit Ukrainë […]
18/04/2022

Përvjetorët – momente të takimit me historinë .

Ishte 18 Prilli i vitit 1943 kur territori i qytetit të Ballshit u çlirua nga pushtuesit dhe autoriteti territorial e administrimi i jetës së qytetit ju […]