Samiti Ndërkombëtar i Qyteteve dhe Rajoneve i thirrur në Kiev, nën udhëheqjen e presidentit Volodimir Zelenski.
23/04/2023
Prefekti i Qarkut Fier Z. Shehaj, në promovimin e librit të z.Niko Ferro dhe Z. Altin Hila.
01/05/2023