Takim i Prefektit me banorët e Shtëpisë së të Moshuarve Fier.

Trashëgimia kulturore si kolateral shpirtëror.
30/09/2022
Mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor Seman 3.10.2022.
03/10/2022

Takim i Prefektit me banorët e Shtëpisë së të Moshuarve Fier.

MIRËNJOHJA NDAJ TË MOSHUARVE NUK ËSHTË NJË BONUS I SHOQËRISË,POR SHPËRBLIMI PËR ATË QË ATA I KANË DHËNË KËSAJ SHOQËRIE!

Sot në Ditën Botërore të të Moshuarve , Prefekti i Qarkut Fier Z. Lefter Shehaj, vizitoi dhe uroi  banorët e Shtëpisë së të Moshuarve Fier, së bashku me deputeten e Qarkut Fier Znj. Mirela Pitushi dhe drejtorin e SHSSH, Z. Albert Sema.

Mirënjohje çiftit Lucinda dhe Kim Booth dhe përmes tyre fondacionit Latter-day Saint charities që ata përfaqësojnë , për donacionin e dhënë për pajisjen e kësaj shtëpie me 21 kondicionerë , 1 sobë profesionale dhe 2 lavatriçe .

Respekt për stafin e kësaj qendre që u duhet jo vetëm t’ ju shërbejnë të moshuarve por të bëhen dhe familja e tyre .