Mesazh i Prefektit të Qarkut Fier Z. Lefter Shehaj, në kuadër të fushatës globale të 16 ditëve të Aktivizimit kundër dhunës ndaj grave .

Nuk mund të ketë një strategji të mirë të zvogëlimit të riskut nëse nuk ka një vlerësim të saktë e të plotë të rreziqeve paraprakisht.
01/12/2022
Kur axhenda e gjelbër të bëhet përditshmëria jonë
11/12/2022

Mesazh i Prefektit të Qarkut Fier Z. Lefter Shehaj, në kuadër të fushatës globale të 16 ditëve të Aktivizimit kundër dhunës ndaj grave .

DHUNA NDAJ GRUAS – HARAKIRI I SHOQËRISË.

Dhuna ndaj gruas nuk duhet të jetë një çështje e izoluar, por sfidë me të cilën duhet ballafaquar.

Problematika e dhunës ndaj gruas nuk mund të marr një zgjidhje shteruese për sa kohë konsiderohet vetëm si detyrë e autoriteteve të drejtësisë apo qeverisë dhe jo si një sfidë e mbarë shoqërisë .