Mesazh i Prefektit të Qarkut Fier Z. Lefter Shehaj, në kuadër të fushatës globale të 16 ditëve të Aktivizimit kundër dhunës ndaj grave .
03/12/2022
Këshilltarët e Hekalit – burrat që jetuan për Shqipërinë dhe vdiqën për të !
12/12/2022