Vizitë e Prefektit të qarkut Fier Z. Lefter Shehaj, në Karkiv të Ukrainës.
19/04/2023
Samiti Ndërkombëtar i Qyteteve dhe Rajoneve i thirrur në Kiev, nën udhëheqjen e presidentit Volodimir Zelenski.
23/04/2023