Takim i Organit Këshillues të Prefektit të Qarkut Fier.

Përkujtohet 175 vjetori i Besëlidhjes së Poçemit.
10/07/2022
PER DITET ME SHI MENDOHET NE KOHE ME DIELL.
01/09/2022

Takim i Organit Këshillues të Prefektit të Qarkut Fier.

Nëse ballafaqohemi me qëllimin nuk do të na mjaftonte kurrë arritja e objektivave .

Në Institucionin e Prefektit të Qarkut Fier u zhvillua sot më datë 13.07.2022 takimi me anëtarët e Organit Këshillues pranë këtij institucioni .

Në takim morën pjesë përfaqësues të bashkive dhe të Drejtorive Territoriale të Qarkut Fier .

Tematika e takimit ishte :

” Analiza e nivelit të arritjeve të objektivave të vendosura për 6 mujorin e parë të vitit 2022, evidentimi i rezultateve nën nivelin e pritjeve dhe përcaktimi i masave për të adresuar problematikat që rrezikojnë objektivat “

Lexo më shumë