Shërbime të përforcuara në përgjigje të aktiviteteve të shtuara .

Mesazh i Prefektit , për 144 vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizerenit
10/06/2022
Nuk të duhet një arsye për të ndihmuar atë që ka nevojë , të duhet veç një zemër e mirë .
20/06/2022

Shërbime të përforcuara në përgjigje të aktiviteteve të shtuara .

Po hyjmë në sezonin me aktivitetin me të lartë të vitit . Akset rrugore rëndohen së tepërmi nga trafiku i shtuar si rezultat i frekuencës së lartë të lëvizjeve .

Aktivitetet ekonomike në fushat si: bujqësia, tregëtia, ndërtimi, transporti, shërbimet dhe turizmi në këtë periudhë të vitit intensifikohen në mënyrë shprehëse duke diktuar nevojën për prezencë të shtuar të strukturave shtetërore për të garantuar plotësinë me shërbime publike për zhvillimin normal të aktiviteteve .

Lexo më shumë