Përgjegjësi, ndërgjegjësim, mbështetje dhe sensibilizim, ndaj viktimave të dhunës në familje.

HISTORI BRENDA HISTORISË
14/09/2022
Vizitë e Prefektit të Qarkut Z. Lefter Shehaj në subjekte që ushtrojnë  aktivitete të grumbullimit e eksportimit të perimeve, prodhimit të fidanëve , si dhe të  tapetit me bar natyral.
21/09/2022

Përgjegjësi, ndërgjegjësim, mbështetje dhe sensibilizim, ndaj viktimave të dhunës në familje.

Nën moton “Viktima në qendër të sistemit” ku gjithë shërbimet institucionale  duhet të jenë të orientuara te nevojat dhe siguria e viktimave si  konsiderata parësore, u zhvillua në  Institucionin e Prefektit Qarku Fier  takimi me aktorë teknik përgjegjës në zbatim të  ligjit nr.9669, datë 18.12.2006 “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare, i ndryshuar.

Takimi  i grupit teknik u drejtua nga Sekretari i Përgjithshëm i Prefektit të Qarkut Fier Arben Velo

Merrnin pjesë përfasuesit e Bashkisë Rosokovec, Nënkryetari Maksim Goga,koordinatore vendore kundër dhunës Silvana Pilva, Përfaqsuese e Drejtorisë  së Policisë Vendore Enkeljda Allkanjari, Drejtori i D.R.SH.S.SH Fier Albert Sema,  Përfaqsuese e OJF Renada Hoxha.

Lexo më shumë