Nuk të duhet një arsye për të ndihmuar atë që ka nevojë , të duhet veç një zemër e mirë .

Shërbime të përforcuara në përgjigje të aktiviteteve të shtuara .
17/06/2022
Shendeti në emergjencë . Trajnim i Kryqit të Kuq, Dega Fier.
23/06/2022

Nuk të duhet një arsye për të ndihmuar atë që ka nevojë , të duhet veç një zemër e mirë .

Mbërriti sot në rajonin e K arkivit në Ukrainë ndihma humanitare me 20 ton perime, e dërguar nga qarku i Fierit.

Ishte pikërisht Memorandumi mbi Mirëkuptimin, Miqësinë dhe Bashkëpunimin, nënshkruar mes Prefektit të Qarkut Fier dhe Kryetares së Këshillit Rajonal të Kharkivit   znj.Tatiana Egorova-Lutsenko, në 12 Maj 2022 që çeli siparin e një marrëdhënie të veçantë mes dy rajoneve tona.

Një falënderim shumë i madh shkon për grumbulluesit e perimeve dhe subjektet e tjera që kontribuan për të mbuluar kostot e transportit si dhe për Dhomën e Tregtisë Fier për bashkëpunimin, për të mundësuar realizimin me sukses të kësaj ndihme humanitare .

Kjo ndihmë shkon si mesazh mbështetje, nga kombi i Nënë Terezës për popullin e Ukrainës, në emër e shërbim të kauzave të lirisë e paqes .

“Kohët e vështira janë edhe më të bekuarat, sepse tregojnë cilët janë miqtë e vërtetë “.