NJË FJALË MIDIS NDJESËS DHE KËSHILLËS

NGA STËR-GJYSHI TE STËR-NIPI PËR TË PËRKUJTUAR DHE TRASHËGUAR HISTORINË
23/10/2022
KËSHILLTARËT E SHËNPJETRËS DHE ÇMIMI I TURPIT I KOLABORACIONIZMIT
13/11/2022

NJË FJALË MIDIS NDJESËS DHE KËSHILLËS

Në një bashkëpunim me zyrën për BE dhe emigracionin të bashkisë Fier, për të promovuar nismën e GIZ Albania, programit ProSEED të qeverisë gjermane, nën logon

“ fit4green”, një nismë kjo e mbështetur nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë për të patur dije, vlera, aftësi të gjelbërta me temë

“Qasja e gjelbër e BE dhe Atdheu im ”.

Lexo më shumë