NJË FJALË MIDIS NDJESËS DHE KËSHILLËS
11/11/2022
Vizitë e Prefektit të Qarkut Fier në ferma bujqësore të prodhimit të perimeve në sera , në fshatin Zharrëz të bashkisë Patos .
14/11/2022